onsdag 23 december 2015

After Eight-tryffel

Ca 10-15 st

Ingredienser:
1 dl vispgrädde
10 - 14 After Eight-plattor
200 g mörk choklad
2 tsk smör

Gör så här:
1: Koka upp vispgrädden i en kastrull. Stäng av värmen direkt när den börjar bubbla.
2: Skär After Eight-plattorna i bitar. Bryt(hacka/skär) chokladen i bitar och lägg allt i en skål. Tillsätt smöret.
3: Häll grädden över chokladen och After Eight-bitarna.
4: Blanda ihop allt till en chokladkräm. Ställ den i kylen för att stelna. Ställ den gärna i frysen en stund för att påskynda att den stelnar.
5: Forma runda bollar av chokladsmeten (ta gärna hjälp av två teskedar) och rulla dem i florsocker. Förvara dem i kylen i en burk med lock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar